Kjell Brennodden og Ola Brennodden Sunde

Appetitt ambassadør Ola

Kjell og Ola driver med langdistanse sledekjøring i Folldal og har 30 hunder i sin kennel.

Kjell har kjørt langdistanse i mange år, og har mange gode resultater og opplevelser bak seg, ikke minst mange gode plasseringer i Finnmarksløpet 1000 km! Han er også mentor og tilrettelegger for Tyrili Frankmotunets elever slik at de skal få mulighet å stille i det prestisjetunge Femundløpet. Ola vant Femundsløpet 400 km som 18 åring, og han har vunnet denne klassen flere ganger. Han ble også Norgesmester i 2020! Begge har flere gode plasseringer i langdistanseløp. Far og sønn Brennodden har stor glede av å drive kennelen sammen, og er opptatt av å kjøre på hundenes premisser.

Team Brennodden

Team Brennodden består av mange aktive hundefolk, og hvor alle er opptatt av at denne flotte og krevende sporten! De vet at alt er avhengig av hvor godt man tar vare på flokken; både to og firbeinte. Treningsturer, og hundekjøring som friluftsliv ut over våren er en viktig del av livet for flokken til Team Brennodden. Fjellområdene kan gi sledeføre til langt ut i mai, det gir god anledning til rekreasjon og «teambuilding». Team Brennoddens hunder har spist Appetitt hundefôr helt siden hundefôret ble lansert i 2009!

«Vi er så fornøyde, og setter spesielt stor pris på å ha et så samarbeide med en fôrprodusent som er kunnskapsorientert og bidrar til vår forståelse av ernæring og hundehelse. Det er vår erfaring at Appetitt hundefôr tilfører det som valper og voksne hunder i trening trenger, gjennom trening og på løp! Vi opplever at flere av våre hunder er sterke og friske og tåler trening og løp i mange år. Vår beste lederhund Candy er 9 år. At hun fortsatt presterer så bra betyr at hun får et fôr av god og riktig kvalitet!»

Du finner oss på Facebook, så bare søk på Team Brennodden om du vil vite mer om oss!

For de som ikke kjenner Tyrili Frankmottunet så holder de til i Grimsbu i Folldal i Hedmark fylke, og ble stedet ble åpnet i 1991. Det var paret Solbjørg og Kjell Brennodden som flyttet hit og grunnla enheten etter mange år på Tyrili i Mesnali. Her kan du lese mer om Tyrili- stiftelsen.  Dette er Tyrili – Tyrilistiftelsen.

Appetitt ambassadør Kjell

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Linda Haugvik

Linda Haugvik competes in the dog sports disciplines of agility, rally obedience and slamming with Ika and Dicte, two active

› Les mer
En av våre ambassadører Bertil Nyheim

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping