Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund og Jämthund. Interessen er hovedsakelig nordiske spisshunder. Vi setter pris på sunne allsidige raser og har virkelig funnet dette i lapphundrasene. Vi ønsker hunder som kan brukes til alt, vi liker å trene redningshund, blodspor og agility, men vil også ha allsidige friluftshunder som kan bære kløv, snørekjøre og trekke slede i allslags vær. Kennelen har oppdrettet godkjente ettersøkshunder, viltsporchampions, hunder med rallylydighetstitler og reingjetere.

Kennel Vintervidda konkurrerer på utstilling og har hatt noen av de mestvinnende hundene i verden innen rasene sine, med vinnertitler fra rasenes hjemland, så vel som «Crufts»-vinnere, verdensvinnere og europavinnere. Kennelen har oppdrettet championer i mange europeiske land så vel som Australia. Vi har hatt årets beste avlshund alle raser i Norsk Kennel Klub i 2014 og 2019, og var 2. årets mestvinnende oppdretter av alle raser i 2019. Både Per Ola og Christian er i tillegg aktive i Norsk Lapphundklubb, med verv og arrangering av diverse arrangementer.

“Kennel Vintervidda har fôret med Appetitt hundefôr i mange år og er veldig fornøyd. Appetitt Skin & Coat hundefôr holder pelsen i utmerket kondisjon, noe som også blir kommentert når vi er på utstilling. I perioder med mye aktivitet så holder hundene vekta godt med Appetitt Energy og Appetitt Extreme og valpene vokser godt på Appetitt Puppy. Appetitt Sensitive Fish har også blitt en favoritt blant hundene for å få litt variasjon i smaken iblant.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

En av våre ambassadører Bertil Nyheim

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim er profesjonell hundetrener og driver av Nyheim Hunde- og Fritidssenter. I tillegg driver han oppdrett av jakthunder!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping