Tromsørypa`s & Rypleja`s Kennel

Vi; Per Johnny Skjæran, innehaver av Tromsørypa`s Kennel og Kristel Marie Pedersen, innehaver av Rypleja`s Kennel, holder til i Tromsø og Hammerfest, og har totalt 5 voksne og 2 unghunder i eie.

Vi driver med primær med jakt, jakt- & apportprøver og utstillinger med våre hunder. Dette er noe vi trives veldig godt med som hobby og samtidig også viktig, for videre avl av vår hunderase.

Opp gjennom tiden har 4 av våre hunder vært med på NM-lag og to av har vært med på å vinne lagkonkurranse.  Vi har 3 hunder som er Norsk Jakt Champion (NJCH), 4 er Norsk Kombinert Champion (NJ(K)CH) og 3 er Norsk Utstillings-Champion (NUCH), derav 5 hunder har dobbelt Championat tittel.

Vi er aktivt med på å arrangere jakt- og apportprøver, samt treningssamlinger og dressurkvelder lokalt, noe som vi mener er viktig for å skape aktivitet i klubbene.

Appetitt hundefôr er et fôr som gjør det lett for oss å få våre hunder til å prestere sitt ytterste på jakt og på jaktprøver, samt på utstillinger!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Linda Haugvik

Linda Haugvik competes in the dog sports disciplines of agility, rally obedience and slamming with Ika and Dicte, two active

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping