Kennel Valera

Kennel Valera eies av Anne Christine og Petter Steen og som medhjelper er også Marita Øvergård med. Kennelen hadde 30 års jubileum i 2020 og har gjennom årene drevet mest med Kerry Blue terriere og dachshund korthåret, men i de siste 15-20 årene har det vært fokus på engelsk setter og Jack Russel terrier.

Anne Christine er utdannet lydighetsinstruktør på hund, er ansatt på en dyreklinikk og jobber som dyrepleier. Marita er en av Norges beste juniorhandlere gjennom tidene og har vunnet NM 2 ganger. Petter er eksteriørdommer for over 100 raser og er også jaktprøvedommer for stående fuglehund, er tillitsvalgt i flere av NKK komiteer og bruker det meste av fritiden på hund.

Kennelen har oppnådd mange gode resultater med de rasene de har drevet oppdrett på og har oppdrettet over 70 egne champions. De har vunnet BIS på NKK og SKK utstillinger, vunnet 30-40 norsk og nordiske vinnertitler (3 stk på 3 forskjellige raser i 2020), i kennelen er det verdensvinnere og europavinnere, årets terrier flere ganger, årets hund nr. 2 i Norge 2x, Årets oppdretter alle raser i 2009 (med dachshunder). Vant Norsk Derby 2016 med Valera’s Sjakk og har mange plasseringer med unghunder i høystatusløp (både egne og valpekjøpere).

Det å få være med å utvikle talentene er det vi setter mest pris på, og også å få sette preg på raseavlen. Det å hjelpe valpekjøperne har også vært fokus, så lenge vi har drevet oppdrett.

Petter har jobbet med ernæring på hund fra 1992 og vet hvor viktig dette er i hundehverdagen. Det er ingen tvil om at Appetitt svarer til kennelens forventninger. Hundemat avslører seg raskt når det blir brukt av hunder som skal prestere i konkurranser og i avl. Og et ekstra tips om fôr fra Petter helt på tampen: «Appetitt Extreme og Appetitt Energy, samt energiboksen til setterne (Appetitt Energy Våtfôr), Appetitt Skin & Coat til terrierne og dachsene har vi særlig gode erfaringer med!»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping