Kennel Winton

Kennel Winton ved Vanja Sliwa, Dag Hassel og Hege Sagmyr, startet med oppdrett av Engelsk springer spaniel i 2007. Denne rasens allsidighet var det som gjorde at vi fikk interesse for rasen, og allsidighet er noe vi vektlegger stort i vårt oppdrett.

Vi (Vanja og Dag) er bosatt på Singsås med naturen rett utenfor døren og kort vei til fjellet med fantastiske tur og jaktmuligheter. Dag er autorisert dommer for blodspor- og ettersøksprøver, samt jaktanleggsprøve og apportprøve for spaniels. Vanja er autorisert ringsekretær og under utdanning til å bli eksteriørdommer. Hege bor nærmere Trondheim, og har vært valpekjøper av oss i snart 13 år. Hun er nytt tilskudd i kennelen vår fra januar 2020. Vi har et stort fokus på å avle komplette hunder som kan gjøre en god jobb på jakt og innen andre bruksaktiviteter, og samtidig ha et sunt og rasetypisk utseende.

Vi har hatt stor suksess i utstillingsringen – blant annet blitt «Best In Show» på internasjonal NKK utstilling med eget oppdrett, stilt fram flere Verdens Vinnere, vunnet Årets Springer og årets Veteran Spaniel i Norge flere ganger, konkurrert høyt oppe på NKKs Bamseliste, vunnet «Best i rasen» på verdens største hundeutstilling «Crufts» – som attpåtil avholdes i vår rases hjemland, og vunnet et stort antall «best i rasen», «best i gruppen» og «best in show». Vi har så langt oppdrettet 19 utstillings-champions og 5 internasjonale utstillings-champions, og flere er på vei. Et flertall av disse hundene har også bestått jaktanleggsprøve for spaniels.

«Vi velger Appetitt hundefôr til våre hunder fordi vi synes fôret får ut det beste potensialet i hundene. Appetitt hundefôr holder de i flott kondisjon, gir fine pels, sunne ører og sunn hud, og god muskelmasse. I tillegg er vi stolte over å ta et miljøvennlig valg ved å gi kortreist norsk kvalitetsmat til våre hunder!»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist som driver oppdrett av Finsk Lapphund, Lapsk Vallhund, Svensk Lapphund

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping