Eivind og Trude: Kennel Hevishot

Kennel Hevishot er en kennel som driver oppdrett av Breton og Tysk jaktterrier. Hundeparken på kennelen består pr. i dag av 10 hunder: en Breton, en Østsibirsk Laika, to russiske Flekkstøvere, en ruhåret Foxterrier og 5 Tyske jaktterriere. Kennelnavnet eies og drives av Trude Granhus og Eivind Lurås.

Trude er en jente på 31 år som er aktiv på jakt, hundeutstillinger og har flere tillitsverv i hundeklubber. Hun er en svært dedikert hundeperson som legger mye tid på og er opptatt av detaljene i hundetreningen. Trude legger sin prestisje i at hunden skal prestere på toppnivå i skogen og på utstillinger.  Trude er utdannet dressurinstruktør og figurant på mentaltester.

Eivind er 38 år og kaller seg selv en «jaktidiot». Jakter det meste som vi har i Norge, men bruker mest tid på de fire hjortearter og de flere av de store rovdyrene våre. Eivind reiser rundt omkring som hundefører i det meste av Sør-Norge og Sverige med både Laika, Støver og Terriere. Han jobber som fagkonsulent på Norges Jeger- og Fiskerforbund sitt opplæringssenter på Flå. Der har han ansvaret for det som har med rovvilt, hund og hjortevilt å gjøre. Han er spesielt interessert i å jobbe mye med rovvilthunder, både trening og testing av sporhunder og løshunder. Han er mentaltestleder og instruktør på dressur, ettersøk og bjørnehund.

Kennel Hevishot med Trude og Eivind er bosatt i Flå i Hallingdal. Gjennom året reiser de mye rundt på jaktprøver og utstillinger over hele Europa for å premiere hundene så godt som mulig. Breton stilles på skogsfuglprøver og Jaktterrierne går både hiprøver, drevprøver, anleggsprøver, villsvinprøver og sporprøver. En av hundene ble kåret til Årets Jakthund i Norge på Jakt og Fiskedagene på Elverum i 2014.

«Appetitt er et fôr som fungerer bra på alle våre hunder og det gjør at det er lett for oss å holde hundene i god kondisjon året rundt. I tillegg setter vi pris på å kunne bruke et norskprodusert fôr laget av norske råvarer», forteller Trude og Eivind.

Les mer om Hevishot Kennel her:

Hevishot | Kennel Hevishot. Oppdrett av Tysk jaktterrier og Breton.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping