Sando Hundesenter ved Hanne Fevik

Hanne Fevik er eier og driver av Sando Hundesenter. Hanne startet Sando Hundesenter i 2011, og senteret kan i mai feire 10-års jubileum. Hundesenteret har dressurkurs for alle raser og tilbyr spesialtrening for fuglehunder. Hun er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole, og har jobbet en periode for skolen. Hanne er aversjonsdressør (hund/sau) og har FKFs Fase 2 instruktør- utdannelse (fuglehund). Hun er også fase 3 instruktør og er dermed autorisert til å utdanne nye fuglehund-instruktører.

Hanne er vokst opp med hund og har hatt egen hund de siste 25 årene. Familien har i dag 2 Gordon settere, en Pointer og en Cavalier King Charles spaniel. Fuglehundene er alle jakt- og utstillingspremierte. Hanne og resten av instruktørene på senteret er aktive med både egne- og andres hunder på jaktprøver, apportprøver og i utstillingsringen.

Sando Hundesenter holder til på gården Vestre Sando på Bekkestranda i Sande. Her er gode trenings-muligheter, gode parkeringsmuligheter og eget kurslokale for teori, foredrag og ulike inspirasjonskvelder. Senteret har egen agilitybane, og et inngjerdet lufte- og treningsområde på 15 mål. Lufteområdet er åpent for alle, hele året.

Flere hundre fuglehundeiere har lagt trening til Sando Hundesenter de siste 10 årene. Nå utvider senteret og har nå 5 instruktører fast engasjert med ulike kurs og treningstilbud. I tillegg har senteret flere ressurspersoner som trekkes inn på spesialtrening og kurs gjennom året. Etter å ha hatt fullt fokus på fuglehund i mange år, tilbyr senteret også nå kurs og aktivitet for alle typer raser. Selv om jakt- og konkurranse er viktig er Hanne opptatt av at hund og eier trives i hverdagen – de er det flest av. Sando Hundesenter ønsker å bidra til at hund og eier får bedre samarbeid, og skal være med på å hjelpe hundeeiere på veien til å lykkes med sine hunder. Uavhengig av om det er en trivelig familiehund, en jaktkamerat eller en topp premiert hund som er målsettingen!

På spørsmål om fôring av hund, forteller Hanne at «Mine hunder liker fôret og kaster seg over matskålene daglig. Og, jeg trenger ikke godbiter under trening – en forkule Appetitt er nok! Jeg bruker Appetitt Energi under trening hele året, og selvfølgelig på jakt og jaktprøver. Pelsen er fin og hundene er spreke og fornøyde!»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping