Rune Andrè Magnussen og Randi Halvorsen

Vi er et samboerpar som bor i Veggli på gården Søre Skavlem sammen med fire irsksettere og en engelsksetter. Gården er vårt lille paradis hvor både to- og firebeinte har god boltreplass med kort vei til både skog og fjell. Vi har sammen drevet aktivt med fuglehunder siden 2000. Vi har konkurrert i norgestoppen i mange år og hvor vi blant annet har blitt Norgesmestere både individuelt og på lag og vært vinnere av Norgescupen.

Å drive med fuglehunder, jakt og jaktprøvekonkurranser er for oss blitt en stor lidenskap og opptar det meste av fritiden vår. Drivkraften og gleden er å jobbe med å utvikle instinktene, finne potensialet og jobbe etter det unike samarbeidet med hvert hundeindivid.

Vi har høye ambisjoner og målsetninger med hundene våre. Det er om det er på jakt på fjellet, i skogen, på lavland eller når vi reiser rundt i Norge å konkurrerer. For å ha hunder som hele tiden skal være på et høyt nivå må vi optimalisere prestasjonsevnen til hundene både fysisk og mentalt. Det betyr av i må legge inn mye fysisk trening og mental jobbing. I det arbeidet blir kosthold en avgjørende faktor for å lykkes. Appetitt hundefôr ser vi på som et kvalitetsfôr som nettopp gir den næringen vi er ute etter. For oss betyr det også mye at Appetitt er en fôrprodusent som er opptatt av forskning og utvikling for å hele tide optimalisere kvaliteten.   

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping