Ulrik Myrhaug

Mitt navn er Ulrik Myrhaug og er bosatt på et lite småbruk i Holmestrand. Jeg har jakt, trening og konkurranser med stående fuglehund ikke bare som hobby, men som livsstil. Der all ledig fritid går med til å dyrke den store interessen.

Familien fikk første fuglehund da jeg var 13 år, og siden det har jeg hatt masse glede av å drive med hund. Jeg er utdannet instruktør og har vært aktiv som instruktør på Sando Hundesenter siden 2011.

Jeg konkurrerer aktivt og har oppnådd flere gode resultater, Jeg har vært med å vinne NM lag 3 ganger og har vunnet en gang individuelt. Jeg har et lite oppdrett «Kennel Lyngtrolla», Hvor ambisjonen er å avle gode fuglehunder. Både i oppdrettet og i mine ambisjoner med hund ønsker jeg å se fremover, og ha høye målsetninger. Nettopp derfor er jeg så glad for samarbeidet med Appetitt, som har høy kvalitet på sine produkter og hele tiden er i utvikling. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flere ambassadører

Thomas Wærner

Thomas Wærner og hans «Berserk kennel» holder til i Nord-Torpa like ved Synnfjell. Thomas bor her sammen med  et varierende

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping